GEBRUIK OFFICE 365 VOOR PERFECTE SAMENWERKING

Werken in een team
Microsoft Office 365 is een cloud platform waarmee je eenvoudig kunt samenwerken en communiceren met jouw klanten, partners en collega’s. Online werken op een veilige en efficiënte manier wordt steeds belangrijker. TVI MKB Solutions zorgt ervoor dat Office365 naadloos aansluit op je huidige IT-infrastructuur en we ondersteunen je bij het gebruik van dit softwarepakket.

Office 365 geeft je de mogelijkheid om de functionaliteit van Exchange, SharePoint, Teams en Office WebApps vanuit de browser te gebruiken. Volledig in de cloud kun je op ieder moment bij je bestanden, e-mail en agenda. Werken met de nieuwste versies van programma’s als Word, Excel en PowerPoint kan eenvoudig vanuit huis, op kantoor of onderweg. Ervaar ook de voordelen van Office 365 voor jouw bedrijf en kies de licentie die bij je past.

Snel aan de slag
Office 365 laten installeren door TVI gaat snel en efficiënt. Wij adviseren en implementeren het beste passende Office 365-pakket voor je bedrijf. Zo kun je je richten op je eigen business. Na de implementatie kun je ook altijd bij onze support afdeling terecht als je vragen hebt over Office 365.

Wij installeren Office 365 op je laptops, pc’s, tablets en smartphones. Juist het gemak van mobiele devices is een groot voordeel. Onderweg kun je altijd de meest recente bestanden inzien. Microsoft zorgt ervoor dat het cloud platform altijd werkt en beveiligd is.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@tvicomputers.com