TVI TECHNISCHE DIENST

Technische dienst
Onze deskundige reparatiedienst is gevestigd in ons pand in Horst en helpt je graag met de reparatie of upgrading van je computer, laptop, tablet, printer of telefoon. Met een gemiddelde reparatietijd van 2 werkdagen mogen we ons de snelste computer reparatiedienst van de regio Noord Limburg noemen. Belangrijker is echter dat reparaties naar wens uitgevoerd worden.

reparatie

 

Dit is de reden dat we de kwaliteit van reparaties altijd voorop hebben staan, maar altijd met de intentie je zo vlot mogelijk te helpen.

Afspraak maken niet nodig 

Je hoeft geen afspraak te maken, maar kunt tijdens onze openingstijden gewoon binnenlopen, waarna je met een van onze technische dienst medewerkers samen het euvel aan je computer of laptop kunt bespreken. Hierbij mag je goed advies verwachten wat te doen met je hardware.

Parkeren
We krijgen vaak de vraag: “Waar kan ik mijn auto kwijt?”
Als je aan de rechterzijde van het pand naar achter rijdt, vind je onze ruime parkeerplaats. Uiteraard kunnen we je helpen met het dragen van de apparatuur.

Vragen?
Heb je een vraag over een lopende reparatie, of wil je een reparatie aanmelden? Stuur ons dan een e-mail via: reparatie@tvicomputers.com of bel ons gerust op.