MAAK PRINTKOSTEN INZICHTELIJK EN SCHAALBAAR

Laten we eerlijk zijn: over printers, scanners, multifunctionals en software wil je niet nadenken, daar moet je gewoon op kunnen vertrouwen. 24/7, dag in dag uit. TVI begrijpt dat en levert documentbeheeroplossingen zonder concessies. Merkonafhankelijk, laagdrempelig en gericht op maximale continuïteit van jouw bedrijfsprocessen. Zo kun jij je met een gerust hart richten op de zaken die er écht toe doen.

Riscoloos instappen
Geen forse investeringen, maar een scherp all-in tarief per maand.

 

Merkonafhankelijk advies
Merkonafhankelijk en hierdoor alle hoogwaardige merken in huis.

Realtime inzicht
Het grootste deel van het machinepark lezen we in realtime uit. Zo heb je altijd precies op tijd nieuwe toners in huis en plannen we een onderhoudsbeurt automatisch in.

Snelle service
Is er een storing? Wij werken samen met een landelijke aanbieder en zijn daardoor altijd in de buurt. Telefonisch, online of op locatie, met ons landelijke serviceapparaat en zelfs met vervangende apparatuur.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@tvicomputers.com