PRESENTEER JE BEDRIJF

Het ideale communicatiemiddel
Narrowcasting is een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als onderneming vertel je graag wat je doet en wie je bent. Je communiceert hierover dagelijks met klanten, patiënten, medewerkers en andere (toekomstige) relaties. Maar hoe effectief doe je dit eigenlijk? Valt je boodschap wel op in alle informatie die mensen te verwerken krijgen? Hoeveel tijd en energie ben je kwijt aan het maken van content? Met narrowcasting kunt u deze tijd behoorlijk verkorten. 

Samenwerking
Een samenwerking met Internetbureau Forwart heeft geresulteerd in het een narrowcasting platform, genaamd Forcast, hiermee kunnen wij je helpen de juiste klant te  bereiken, of uw eigen medewerkers te informeren.

Wat doen wij?
De implementatie en opbouw van uw eigen presentatie wordt geheel door ons uitgevoerd. Je kunt er voor kiezen ook montage van de schermen en vakkundig kabelmanagement door ons uit te laten voeren. Na implementatie ontvang je een instructie over de werking van Forcast.

Gebruik
Met een overzichtelijk en gemakkelijk te beheren systeem ben je zelf degene die met een druk op de knop de informatie aanpast en de controle in handen heeft.

Meer info: www.forcast.nl

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@tvicomputers.com

Openingstijden

Winkel

Je hoeft uiteraard geen afspraak te maken, maar kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen voor een nieuwe pc, laptop of reparatie van je huidige apparaat.

Onze openingstijden

Maandag13:00   – 17:00 uur
Dinsdag8:00     – 17:00 uur
Woensdag8:00     – 17:00 uur
Donderdag8:00     – 17:00 uur
Vrijdag8:00     – 17:00 uur
ZaterdagGesloten

afspraak

maken?

Ook voor reparaties hoef je vooraf geen afspraak te maken. Je bent altijd van harte welkom tijdens onze openingstijden.