MAAK JE BEDRIJF OF VERENIGING ZICHTBAAR

Een professionele website en huisstijl voor jouw bedrijf
Bij TVI design creëren we met websites een optimaal imago voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe groot of hoe klein ook, op het internet ligt de lat voor iedereen gelijk. Wij zorgen ervoor dat ook jij daarmee je voordeel doet. Laten we eerlijk zijn: een nieuwe website even snel in elkaar draaien is er bij ons niet bij. Wij zijn pas tevreden als alle onderdelen met de nodige aandacht en kennis van zaken ontworpen en getest zijn. Zo zijn wij zeker van de geleverde kwaliteit en kun jij zeker zijn van een professionele website.

Geschikt voor alle toestellen
In een wereld waar steeds meer op verschillende toestellen zoals smartphone en tablet wordt gewerkt, is het belangrijk dat jouw website vlot werkt en gemakkelijk te navigeren is. Daarom zorgen wij ervoor dat je website mobiel vriendelijk (responsive) is en optimaal wordt weergeven op elk toestel. Zo kunnen jouw bezoekers vlot je website raadplegen en makkelijk vinden wat ze zoeken. En ook Google ziet zulke websites net iets liever en geeft jouw website een hogere ranking.

Je website zelf aanpassen?
Wil je zelf regelmatig pagina’s aanpassen, nieuws of promoties plaatsen? Dat kan! Wij bouwen je nieuwe website met een eenvoudig en intuïtief te gebruiken CMS. Zo kun je op elk uur van de dag en op welke locatie dan ook je eigen website aanpassen.

Onderhoud en beveiliging
Het up-to-date houden van je site is essentieel om te voorkomen dat de website het niet meer doet, traag wordt of dat uw website gehackt wordt. Door technisch onderhoud aan je website is de website beter beveiligd en heb je de laatste nieuwe versie van plugins, thema en WordPress. Ook worden er periodiek backups gemaakt van de volledige website en van de database. Gaat er wat fout met je website dan heb je altijd nog een backup.

Huisstijl en drukwerk
Je huisstijl is vaak de eerste kennismaking die je klant met je bedrijf heeft. Deze kennismaking kan dan maar beter goed zijn. Wij helpen je om een juiste en passende huisstijl te ontwikkelen. Je kunt bij TVI design terecht voor een nieuw logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers en andere reclame uitingen.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar info@tvicomputers.com

Openingstijden

Winkel

Je hoeft uiteraard geen afspraak te maken, maar kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen voor een nieuwe pc, laptop of reparatie van je huidige apparaat.

1e en 2e Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, verder gelden onze standaard openingstijden.

Onze openingstijden

Maandag13:00   – 17:00 uur
Dinsdag8:00     – 17:00 uur
Woensdag8:00     – 17:00 uur
Donderdag8:00     – 17:00 uur
Vrijdag8:00     – 17:00 uur
ZaterdagGesloten

afspraak

maken?

Ook voor reparaties hoef je vooraf geen afspraak te maken. Je bent altijd van harte welkom tijdens onze openingstijden.