LAAT JE WAARDEVOLLE APPARATUUR DOOR ONS ONDERHOUDEN

Server installatie en onderhoud

De server is het hart van je bedrijfsnetwerk. Hierop staan de applicaties die gezamenlijk gebruikt worden, wordt data centraal opgeslagen en alle e-mails worden hier opgevangen. Wanneer een server uitvalt, betekent dat schade voor jouw organisatie aangezien je belang hebt bij betrouwbare ICT-systemen.

Ongemerkt proactief serverbeheer

Down-time van de server is vervelend voor ieder bedrijf. TVI MKB Solutions denkt met je mee en voert daarom een proactief beleid.

Allereerst zorgen wij voor een juist advies dat past bij de wensen en behoeften van de organisatie. Wij monitoren je Virtual Machines en servers en krijgen bij storingen direct bericht, zodat we tijdig kunnen optreden.

Door het voortdurend monitoren en updaten van de nieuwste software, hopen wij down-time van je servers te voorkomen. En mocht het toch gebeuren, dan staan wij snel voor je klaar om het probleem op te lossen.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@tvicomputers.com

Openingstijden

Winkel

Je hoeft uiteraard geen afspraak te maken, maar kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen voor een nieuwe pc, laptop of reparatie van je huidige apparaat.

1e en 2e Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, verder gelden onze standaard openingstijden.

Onze openingstijden

Maandag13:00   – 17:00 uur
Dinsdag8:00     – 17:00 uur
Woensdag8:00     – 17:00 uur
Donderdag8:00     – 17:00 uur
Vrijdag8:00     – 17:00 uur
ZaterdagGesloten

afspraak

maken?

Ook voor reparaties hoef je vooraf geen afspraak te maken. Je bent altijd van harte welkom tijdens onze openingstijden.