CONNECTIVITEIT

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Lijkt simpel, is het niet.

Het gebruik van de juiste data infrastructuur (zowel intern als extern) is een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Organisaties worden steeds in grotere mate afhankelijker van hun internetverbinding. Steeds meer boekhoudprogramma’s, CRM systemen, bestelsystemen etc. worden via het internet benaderd. Een betrouwbare (dubbel) uitgevoerde verbinding is dan ook van groot belang.

Immers zonder internet verbinding, kun je niet e-mailen en internetten. Wellicht loopt ook jouw telefonie via Internet (VoIP) en maakt je gebruik van Clouddiensten. Het wegvallen van de internet verbinding kan betekenen dat u het contact verliest met jouw relaties (klanten, potentiële klanten en leveranciers).

TVI MKB Solutions levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. 

Het netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Tele2, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook aan vele lokale glasvezelinitiatieven.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@tvicomputers.com

Openingstijden

Winkel

Je hoeft uiteraard geen afspraak te maken, maar kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen voor een nieuwe pc, laptop of reparatie van je huidige apparaat.

Onze openingstijden

Maandag13:00   – 17:00 uur
Dinsdag8:00     – 17:00 uur
Woensdag8:00     – 17:00 uur
Donderdag8:00     – 17:00 uur
Vrijdag8:00     – 17:00 uur
ZaterdagGesloten

afspraak

maken?

Ook voor reparaties hoef je vooraf geen afspraak te maken. Je bent altijd van harte welkom tijdens onze openingstijden.