ONDERHOUD VOORKOMT OPONTHOUD

Laat je apparatuur pro-actief monitoren
IT monitoring is vooruitkijken. Voorkom netwerk- en serverstoringen en laat je ICT-omgeving pro-actief monitoren met de monitoring oplossingen van TVI MKB Solutions.

TVI remote-monitoring geeft je inzicht in de status van uw ICT-processen en waarborgt de continuïteit. Wij controleren en bewaken al jouw hardware, servers, services, werkstations en randapparatuur op stabiliteit, capaciteit en performance en controleren op onderhuidse foutmeldingen. In combinatie met preventief onderhoud kunnen wij hierdoor snel en adequaat handelen waardoor o.a. het verlies van data, productiviteitsverlies, hoge herstel- of vervangingskosten en financiële schade worden voorkomen.

Gezonde ICT
Daarnaast zorgen wij ervoor dat onverwachte storingen zo weinig mogelijk impact hebben op de werking en bereikbaarheid van je bedrijf en zorgen dat jouw antivirus software juist functioneert en steeds wordt voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

De kans op ICT-gerelateerde complicaties wordt door de proactieve monitoring van TVI sterk gereduceerd. Dat resulteert in een gezonde ICT-omgeving, die jou alle ruimte geeft om te ondernemen.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar info@tvicomputers.com

Openingstijden

Winkel

Je hoeft uiteraard geen afspraak te maken, maar kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen voor een nieuwe pc, laptop of reparatie van je huidige apparaat.

1e en 2e Kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, verder gelden onze standaard openingstijden.

Onze openingstijden

Maandag13:00   – 17:00 uur
Dinsdag8:00     – 17:00 uur
Woensdag8:00     – 17:00 uur
Donderdag8:00     – 17:00 uur
Vrijdag8:00     – 17:00 uur
ZaterdagGesloten

afspraak

maken?

Ook voor reparaties hoef je vooraf geen afspraak te maken. Je bent altijd van harte welkom tijdens onze openingstijden.